Persbericht: Sportief nieuws bij Winsol

Winsol en de SuperPrestige trotseren samen de weergoden

Winsol gaat in 2017-2018 de sportieve toer op en gaat een samenwerking aan met de Telenet SuperPrestige. De specialist in ramen & deuren, garagepoorten en zonwering wordt de nieuwe partner van dit prestigieuze veld-wielerevenement. Winsol en de SuperPrestige laten het gure weer geen enkele kans.  Zowel de veldrijders van de SuperPrestige als de vakmannen van Winsol staan garant voor uitstekende prestaties en realisaties, hoe groot de uitdaging van de natuurelementen ook mogen zijn. 

De sponsoring van de SuperPrestige is een logische stap, gezien de grote parallel tussen dit evenement en onze organisatie. De renners zijn topatleten, met karakter en doorzetting, net als de vakmannen van Winsol. Beide trotseren bovendien weer en wind, hitte en koude, regen en vriesweer. – Xavier Costenoble, CEO Winsol -

Trotseer de weergoden net zoals een veldrijder, met de oplossingen van Winsol
Ramen & deuren – garagepoorten – zonwering

Winsol wil net als de sportieve helden van de SuperPrestige, de weergoden trotseren. Dankzij de innovatieve  en pienter isolerende oplossingen van Winsol warmt het huis in de zomer immers minder op door het gebruik van screens of luifels. Het is ook beter bestand tegen de koude in de winter met de speciaal ontwikkelde raamprofielen. Zelfs uw wagen staat lekker warm in de garage met nieuwste garagepoorten. Hierdoor ben je een echte winnaar ook op je energie factuur.

De SuperPrestige bestaat dit jaar maar liefst 36 jaar en is één van de meest gewaardeerde sportieve evenementen in Vlaanderen. Ook Winsol kent een lange geschiedenis en roots in België. Al meer dan 141 jaar geven de Winsol-vakmannen het beste van zichzelf.

Samen met de winnaars van de vorige jaren kijken we uit naar een top seizoen in het veldrijden en wensen we alle deelnemers heel veel succes en plezier!

Contacteer ons
Over Winsol

Winsol beschikt reeds over een jarenlange ervaring in de bouwsector. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, toen Jules Windels als schrijnwerker een eigen zaak begon in houten rolluiken. In 1932 werd de NV Winsol opgericht.

In 140 jaar is het uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf met een rijke traditie, een toekomstgericht management, een constante groei. Winsol is een top-of-mind leverancier in de bouwmarkt die dankzij haar innovatieve producten haar positie weet te waarborgen.

Het ruime gamma aan Winsol producten zijn allemaal woningbouw gerelateerd. Bij Winsol kan u terecht voor ramen en deuren in pvc en aluminium, rolluiken, poorten en zonwering. Ook binnendecoratie, vouwwanden en balustrades behoren tot het assortiment van Winsol producten.

www.winsol.be

Winsol
Roeselaarsestraat 542 - 8870 Izegem - Belgiƫ